Показват се 1–12 от 20 резултата

Дамски спортни блузи

В категория “Дамски спортни блузи” на FIT ADDICTED ще откриете голямо разнообразие от различни модели, материи, кройки и дизайни.

Те заемат една от главните роли в нашия гардероб.
Предпочитана дреха за всеки повод и сезон.
Моделите които ще откриете се предлагат като отделни продукти и чудесно се съчетават с останалите дрехи от нашите колекции на дамски спортни екипи.
Комбинациите които срещаме всеки ден са различни.

Най-предпочитани са с дълъг панталон, къси панталони, пола, клин, дънки, но се срещат и в други подходящи и атрактивни съчетания.

Според сезона:

Според повода на обличане и сезона, може да изберете: с дълъг , 3/4 или къс ръкав. Със свободен силует или вталена кройка. Къси, кроп или дълги. С цип, копчета, джобове или други модни аксесоари и детайли. С различно деколте или поло, еластична изкуствена или естествена материя.

Който и вариант да изберете- право в целта. Ние ще се погрижим да се чувствате удобно, уверена и красива в нашите облекла.

Голямо разнообразие от актуални цветови комбинации и запомнящи се авторски дизайни. Кройки оформящи и подчертаващи красивите извивки на тялото.

Изработка:

Блузите са изработени от висококачествени, еластични, бързосъхнещи италиански материи. Модерни и удобни, подходящи за всякакъв вид спортни дейности и чудесен избор за облекло през свободното време.

Избирайте внимателно своите дрехи! От изключителна важност са качествата на материите и това те да запазват свободата на движение. Не трябва да задържат влага и да са с неудобна кройка, това може да причини неудобство и дискомфорт. Некачествените материии избеляват и се изхабяват изключително бързо. Губят своята форма и Ви карат да се чувствате неуверени в собственото ви тяло.

FIT ADDICTED – това е не просто марка за спортни дрехи и екипи, изработени професионално. Ние с прецизност съчетаваме високо качество, страхотен дизайн и функционалност! Защото сме сигурни, че да носите първокласни спортни облекла е 100% избор и начин на живот.