Показват се 11 резултата.

ДАМСКИ СПОРТНИ БЮСТИЕТА

В категория “Дамски спортни Бюстиета” на FIT ADDICTED ще откриете голямо разнообразие от различни модели, материи, кройки и дизайни.

Те са едно от най-предпочитаните допълнения, когато споменем дамски спортен екип. Заемат почетно място в гардероба на всяка активна жена. Среща различни приложения както в облеклото за различни спортни дейности, така и в ежедневието.

Колекциите на FIT ADDICTED Ви представят голямо разнообразие от актуални цветови комбинации и запомнящи се авторски дизайни. Кройки подчертаващи красивите извивки на тялото. Изключително удобни, оформящи и поддържащи бюста.

С тях ще се чувствате комфортно и секси.

Изработка и материи:

От изключителна важност са кройката и спецификациите на материята, от които е изработено. Използвана е изключително стегната, еластична, бързосъхнеща и мека на допир материя, която ви дава усещане за втора кожа.

Моделите които ще откриете се предлагат като отделни продукти и чудесно се съчетават с останалите дрехи от нашите колекции дамски спортни екипи.

FIT ADDICTED – това е не просто марка за спортни дрехи и екипи, изработени професионално. Ние с прецизност съчетаваме високо качество, страхотен дизайн и функционалност! Защото сме сигурни, че да носите първокласни спортни облекла е 100% избор и начин на живот.