Показват се 1–12 от 15 резултата

ДАМСКИ СПОРТНИ КЛИНОВЕ

В категория “дамски спортни клинове” на FIT ADDICTED ще откриете голямо разнообразие от различни модели, материи, кройки и дизайни.

В днешно време те са неизменна част от гардероба ни.

Моделите които ще откриете се предлагат като отделни продукти и чудесно се съчетават с останалите дрехи от нашите колекции дамски спортни екипи.

Все по-често ги срещаме в различни комбинаци с бюстие, топ, блуза, суитчер или любимото яке. С каквото и да го съчетаете няма да сбъркате. Любима дреха в която се чувствате едновременно удобно и секси.

Според повода:

Според повода на обличане може да изберете дълъг, под коляното или къс модел. С висока талия издължаваща силуета, или базов модел подходящ при всякакъв повод.

Голямо разнообразие от актуални цветови комбинации и запомнящи се авторски дизайни. Кройки оформящи и подчертаващи красивите извивки на тялото.

Материи и изработка:

Клиновете са изработени от висококачествени, еластични, бързосъхнещи италиански материи. Модерни и удобни, подходящи за всякакъв вид спортни дейности и чудесен избор за облекло през свободното време.

Избирайте внимателно своите дрехи! От изключителна важност са качествата на материите и това те да запазват свободата на движение. Не трябва да задържат влага и да са с неудобна кройка, това може да причини неудобство и дискомфорт. Некачествените материии избеляват и се изхабяват изключително бързо. Губят своята форма и Ви карат да се чувствате неуверени в собственото ви тяло.

FIT ADDICTED – това е не просто марка за спортни дрехи и екипи, изработени професионално. Ние с прецизност съчетаваме високо качество, страхотен дизайн и функционалност! Защото сме сигурни, че да носите първокласни спортни облекла е 100% избор и начин на живот.