ПАЗАРУВАНЕТО ОТ FIT ADDICTED.COM Е МНОГО ЛЕСНО. ТРЯБВА САМО ДА ИЗПЪЛНИТЕ СЛЕДНИТЕ СТЪПКИ:

 1. Изберете категория и стока, от която се интересувате. За да поръчате артикул от нашия онлайн магазин, трябва да се регистрирате или да влезете като гост. Ако сте регистриран потребител, ще можете да бъдете информиран за всички нови колекции, както и да получавате информация за промоции, оферти и намаления!
 2. Прегледайте избраните от вас продукти. Когато кликнете върху снимка, тя ще се увеличи и ще можете да видите в едър план продукта и размерите на разположение, номер на артикул и цената.
 3. Изберете продукт, добавете го в кошницата. След това можете или да продължите с покупките или да направите поръчка.
 4. Ако искате да продължите пазаруването, повторете този процес, ако желаете да направите поръчка, влезте с акаунта си или пазарувайте като гост.
 5. След като сте въвели данните си, проверете ги и натиснете „Потвърди“.
 6. Решете дали искате да получите поръчката си в офис на куриер или предпочитате да се възползвате от доставка до адрес. Проверете дали правилно е посочен адрес за доставка и/или фактуриране.
 7. Изберете метод на плащане.
 8. Потвърдете поръчката като натиснете „ПОРЪЧАЙ“.
 9. Ще получите съобщение на имейла си за потвърждение на поръчката и/или телефонно обаждане.

За Ваше удобство винаги може да следите статуса на поръчката от профила си в сайта ни. След направена поръчка ще се свържем с Вас за уточняване наличността на стоката, адреса и времето за доставка. След Вашето потвърждение поръчката е вече „Активна“.

АНУЛИРАНЕ

Можете да се откажете по всяко време от направената поръчка. Отказът на поръчка може да се направи с отказ по телефона или на имейл office@fit-addicted.com. За да е валиден отказът Ви, трябва да ни предоставите регистрационни имена в сайта ни, своя имейл, телефонен номер, номер на поръчка.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират, ако до 48 часа след постъпването на поръчката не въведете или изпратите коректните. Такива поръчки ще видите със статус “ОТХВЪРЛЕНА” и няма да бъдат изпълнени.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Какви начини на плащане мога да използвам за извършването на покупки?

Ние приемаме следните начини за плащане:

 • с дебитна или кредитна карта;
 • с наложен платеж при получаване на пратката;
 • с PayPal.

Поради каква причина може да бъде отхвърлена картата ми?

Вашата карта може да бъде отхвърлена поради една от следните причини:

 • Възможно е срокът на валидност на картата да е изтекъл. Проверете дали не е изтекъл срокът на валидност на Вашата карта.
 • Възможен е превишен кредитен лимит по картата.
 • Възможно е някои от въведените от Вас данни да не са верни. Проверете дали правилно сте попълнили всички необходими полета.

Доставка и условия за доставка

Къде мога да получа своята поръчка?

Можете да я получите на избрания от вас адрес: домашен, служебен или до куриерски офис.

Колко време ще отнеме доставката на моята поръчка?

 • Доставките на територията на Република България се извършват от куриерска фирма „ЕКОНТ ЕКСПРЕС“. Може да изберете доставка до адрес или офис. Таксата за куриерската услуга е според официалната тарифа на „Еконт“ и се заплаща от клиента. Ще получите обаждане по телефона, но по-вероятно SMS-текстово съобщение от куриерската фирма за точен ден на доставка и дължимата сума, ако сте се спрели на опцията с наложен платеж.
 • Стандартният срок на доставка е от 1 до 3 работни дни (изключение правят населени места, който се обслужват по график от Еконт).
 • Поръчки, постъпили в уикенда (събота и неделя), както и официални почивни дни (празници), се обработват понеделник или първия работен ден след празника.
 • В период на отстъпки и специални предложения сроковете за доставка може да се променят.

Мога ли да следя статуса на поръчката?

Да, в раздел „МОЯТ ПРОФИЛ“ ще можете да видите статуса на Вашата поръчка.