Връщане

Всеки продукт, закупен от fit-addicted.com, ли може да се върне?

Да, можете да върнете закупеният от Вас артикул в рамките на 30 дни, но само при спазване на следните условия.

F-addicted прави всичко, за да Ви е комфортно и приятно. Ако случайно продуктът не Ви е допаднал, можете да го замените или върнете в рамките на посочения по-горе срок.

Голяма част от нашата колекция спортни облекла са предназначени за интимна и лична употреба, така че те не подлежат на връщане в случай, че е отваряна оригиналната защитна опаковка или са премахнати етикетите и други средства за защита. Също така не подлежи на връщане продукт, който е употребяван – носен, пран, гладен и т.н.

Не подлежат на замяна или връщане артикули, които са изработени по индивидуални изисквания/размери на клиента.

В случай на поръчка на бански костюм ще го получите със защитен стикер, за да може при мерене да не влиза в пряк контакт с кожата. В случай на връщане на стоката, тя трябва да бъде в добро състояние, както и да бъде запазен защитния стикер.

В случай на съмнение относно върнатата стока, решение се взема след разглеждане и проверка на състоянието на продукта. Това се прави с цел избягване на случаи на измами, когато се връщат продукти, намираща се в недобро състояние или носени.

Как да върна продукта?

Можете да върнете стоката по следния начин:

Чрез куриерска фирма по Ваш избор. В този случай трябва да се свържете с нас и да поискате връщане. Посочете продукта, който желаете да върнете, за да уточним подробности по връщането. Едва след това се свържете с куриер за връщането. Моля, не забравяйте, че продуктите трябва да бъдат в отлично състояние (да не са носени, прани, гладени) и на тях трябва да са налични всички етикети. Възстановяване на средства ще се извършва по същия начин, който сте използвали при покупката. Срокът на възстановяване зависи от Вашата банка. Обикновено до 30 календарни дни.

Ще трябва ли да платя някаква сума за връщане?

Връщане на стоката – таксата по изпращането чрез куриерската фирма, избрана от Вас, е за Ваша сметка.

По какъв начин мога да получа възстановяване на парични средства?

След като възстановяването бъде одобрено, Вие ще получите съответната сума по същия начин, както сте направили плащането. Ако Вашата поръчка е била с наложен платеж, можете да изберете начин за връщане на парите: в банкова сметка или по дебитна карта. Връща се пълната стойност на стоката след приспадане на такса за доставка, ако не сте я платили.

Какво да правя, ако върнатата ми сума се окаже погрешна?

След като се свържете с нас и ни информирате, ние ще решим проблема възможно най-скоро.

F-addicted.com си запазва правото да откаже връщане, ако съобщението или изпращането са били извършени извън установените срокове, както и в случай, че продукта не е в същото състояние, в което е получен от клиента.

Замяна

Ако по някаква причина не Ви е допаднал продукта, не е Вашият размер и искате да го замените, можете да направите замяна в рамките на 30 календарни дни от деня на получаване на стоките при условие, че:

  • стоката не е била употребявана/носена;
  • има запазен търговски вид, потребителски свойства, етикети, опаковки;
  • имате запазен платежен документ, прикачен към пратката;

Условия за замяна:

Обратно изпращане и искане за замяна трябва да се извърши не по-късно от две седмици след получаване от Вас на поръчката. Замяна се извършва в най-кратки срокове на същия модел с правилния размер или на друга стока с тази цена или по-голяма от заменяемата по цена (с доплащане от Вас на разликата). Стоката трябва да бъде със запазени етикети, да няма следи от носене или употреба.

За да размените продукта:

Трябва да се свържете с нас и да поискате замяна. Посочете продукта, който желаете да замените, за да уточним подробности по замяната. Едва след това се свържете с куриер за изпращане на продукта обратно към нас. Моля, не забравяйте, че продуктите трябва да бъдат в отлично състояние (да не са носени, прани, гладени, да не е нарушена целостта им) и на тях трябва да са налични всички етикети.

Обратно изпращане на заменената стока се извършва след получаване на върнатата от Вас. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме ангажимента да получите обратно продукта по замяната.

За целите на спазването на санитарно-хигиенни норми може да бъде отказано връщане и замяна на продукти, които са тип „бельо“, с изключение на случаите, когато стоката не е била в употреба и целостта на опаковката не е нарушена, а също и в случаи, когато доставената стока не съответства на Вашата поръчка.

Бъдете внимателни, поръчвайки различни стоки!

Желаем Ви приятно пазаруване!